Thursday, 31 May 2012

FT Dayy :)

Assalamualaikummm !!! hye guys :) *dgn muka penuh berkobar-kobar haaaa...*

hee ..btw,cer tengok title post kat atas tuuuu....cer baca ! haaa . giler menarikk kan ?! heee*well,bg yang sgt diehardfans of FAIZAL TAHIR sureee laaaa besttt kannnn !*

sajee je nk blogkan kisah yang menarik tertarik daa boommm sal FT . aha ! Well,sape yang knal ak,mereka tau laaa yang aku ni sangatlaaa OVER bila apa sahaja berkaitan dengan FT ! heee . *nurdiyanazafira mmg diehardsfansof Faizal tahir since FT mula-mula muncul kat OIAM *!

so,dah manyaaakkkk jugakk laaa event aku pergi yang ada kaitan dengan FT ! huhu ..boleh kata mana ada FT,situuulaaa aku ada ! Haaa . Dasyat tak dasyatt kan. tssskkk !

well,dari join pergi event FT situsini laaaa aku dapat ramai kenalan baru yang punya minat yang sama ! minat apa? Minat FT laaaaaa . haiyooooooo :D

antaranyaaaa...*aishhh,nk kene list nama dorg ke?hahhahahhaha*
1)Firah An-nur : ni twin aku sebab nama kami sama ! ha..dia ni lagi minat FT tahap dewaaa aku cakappp dgn korg.sumpah tak tipu....huhuhu.n she so cute n hatinyaaa sgtlaaaaaaa 'beautiful' .twin,loveyuuuuu!
2)Farah farhana:haaa,yang ni pangkat KAKAK laaa .she so adorable ! comel weyhhh ...baik,sporting,gilagila n mmg awesome la !!!
3)Jiro:the only chinese in our RC's family...very kind-hearted,sporting n mana-mana aku g event,selalu gerakkk dgn dia laaa...
4)Che zainun:haaa,nama glamor k.zai ! hot mama okayyyyy .sumpah sporting . kiut !
5)Wan chik sharinna:atau dikenali k.wan ! Hak ni mmg otai habaq hanggg . sporting tak yah cakap laaa...yang ni same cam firah,minat FT tahap dewaaa tauuu .mana ade k.wan,ctu ade FT ! ehhh?heee
6)Shain:yang ni photographer sbb dye ade camera ala2 media tauuu .huhuhu..untunglaaa blh amik gambar FT dr jarak dekat dgn FT kan..huhu....
7)Noralizah: atau dikenali kak liza ! Tapi aku suka panggil dye kak scha ! Sbb muka dia cam scha al-yahyaa.tak tipuuuuu ....seyes ! HUhuhuhu....shes shooo shweeettt tauuuu :)
8)Rose:atau lbh comel dipanggiil kak rose. walaupon orgnyaaa tecikkkk,tapi jiwanyaaa besarrr towards FT tauuu .ehhhh?*blh ke gtu kak rose?teeeheeee......
9)ANNe:atau lebih official dipanggil kak anne ! kak anne pon same..peminat tegar FT ! huhuhu. orgnyaa sgt comel..klu tgk cam tak caye dah ade anak ..*k.anne,sy ingat kak anne tak kawennn lagi ! heee....kiut sgt !*
10)Jais Marcello:atau lbh famous dipnggil JM..haa..dye ni mcm klon FT tauuu . tapi tang rambut jerrrr :p
11)k.azura:femes dipanggil k.ajuuuu .*1st tyme jumpaaa,tapi veryy hot mama tauuuu....salute ar !

ok ! tauuu korang dah pening baca detail tu kan...haaa..skg sila laaa nikmati sweetmoment picha wit FT ! #haaaaa.....tgk!tgk!tgk ! sampai julingggg mataaa tu haaa....then ,sila laaa jelesss ehhh..hihi...

FYI,ni event the latest kami pergi .Dutch lady dayyy wit FT ! mood:blueee :)

start dari yang cover face dgn flag tu:kak ros,fyrah,sis farah,k.zai,me(yg hug dak tomeyyy anak k.anne),k.wan n k.scha !
couple yg pkai baju superman tu tak tauu nama.hikhik.
      


nilah family RC's !
*overrrr tauuuu aku nk stand beside FT jerrr hahhaha...

                                
k.anne yang bersama anaknyaa yang brilliant tuuu :)                                 
:)              
GO FT GO ! teeeheeee :p       
kau dihatiku ! ecehh :D


sweetkannn ?HAHHA ..

ok ! Itu aja yang nk dipamerkan .ngade-ngade kan.. hahhaha....btw,mesti korg tertnyatanya mana gambar aku dgn FT kan?hahhahahha....
'BIARLAHH RAHSIAA." kihkihkih :)

ok my darling sekalian,see yaa . take care !
salam sayangg :))



No comments:

Post a Comment