Sunday, 7 October 2012

Fatin Suhana and Cosry showcase

Hyee and assalamualaikummm..

Setelah lama tidak mengupdate blog ku ini,finally harini terasa terlebih rajin untuk mengupdate *hahhaah.perasan ada orang nk baca la blog kauu ni diyana!*

emmm..emmm...camne nak mula storyy ehh?aduhai . excited sangat ni ! tssskk ..

oke.oke.Lets start with this caption 'FATIN SUHANA' . Rasenyaa semua orang pon knal beliau kan. Pemilik kepada blog yang sangat diminati ramai termasuk diriku ini http://fatinsuhana.blogspot.com/ . Act,ku pernah bersekolah satu kelas masa F1 dengan si gadis cantik ni tapi untuk beberapa bulan sebelum ku pindah ke sekolah lain.hukhuk.We meet again bila dah habis skolah pabila umur kami mencecah 20an ni *macamlaaaa tuaaa dahh kan.motipp sgt kau diyana! hikhiks*

So,nak dijadikan cerita one day cik Fatin ni buatla satu contest me'RETWEET' satu tweet ni anjuran Cosry official.Apa itu Cosry? Cosry tue salah satu butik baju yang sangatla cantik rekaannya yang kebanyakan baju-baju tue digayakan oleh selebriti-selebriti yang sangatla famous amous di Malaysia ni. Ok,makanyaa aku lah insan terpilih yang dipilih oleh cik Fatin untuk menjadi teman date beliau ke majlis tersebut.ohhhmaiiigodd ! Hanyaa ku tahu betapaa happyyy,excited semuaaa ada bila cik Fatin announce ! *Pengsanlapanbolastigapuluhtujuhsaaat ! oke overr :p*

and event yang sangat best tu diadakan di The Terrace,The curve . Okey,tak nak cter dah. Biarlah gambar-gambar ini berbicara ! :)

nilah FATIN SUHANA . SANGAT CANTIK okeyy!

wit shea and fatin.



Shea one of my fave blogger.ouh.ni lahh blog dia www.myamethyst-shea.com .Silalah lawati blog beliau dengan sangat teruja please :))

Di majlis ni,ada fashion show by Cosry boutique.Sumpah teruja.1st tyme kot attend majlis yang sangat dekat dengan jiwaku ini.So thanx to Fatin Suhana :') . Ramai jugakla artis-artis popular yang turut berada di majlis ni.

cantiknyaaaa Marsha :')

Vanida Imran.love her !
ouch.Izara Aisyah ! *kami duduk satu table tauuu*
zarina an-julie.Friendlyyy sgt ! jumpejumpe trus hugs ! terkezuttt kjup!hihi :)
Btw,ramai je artis-artis lain yang attend event ni. Tapi ku dgn fatin memilih untuk mengisi perut yang sangat lapar tue dengan penuh nikmatnya tanpa mempedulikan keadaan sekeliling mereka . hahahha . Makan sambil borak-borak bercerita itu ini . 

okay,thats all peoples . take care then :) 

salam sayang,
marissa.irdyana ^_^

No comments:

Post a Comment