Thursday, 31 May 2012

FT Dayy :)

Assalamualaikummm !!! hye guys :) *dgn muka penuh berkobar-kobar haaaa...*

hee ..btw,cer tengok title post kat atas tuuuu....cer baca ! haaa . giler menarikk kan ?! heee*well,bg yang sgt diehardfans of FAIZAL TAHIR sureee laaaa besttt kannnn !*

sajee je nk blogkan kisah yang menarik tertarik daa boommm sal FT . aha ! Well,sape yang knal ak,mereka tau laaa yang aku ni sangatlaaa OVER bila apa sahaja berkaitan dengan FT ! heee . *nurdiyanazafira mmg diehardsfansof Faizal tahir since FT mula-mula muncul kat OIAM *!

so,dah manyaaakkkk jugakk laaa event aku pergi yang ada kaitan dengan FT ! huhu ..boleh kata mana ada FT,situuulaaa aku ada ! Haaa . Dasyat tak dasyatt kan. tssskkk !

well,dari join pergi event FT situsini laaaa aku dapat ramai kenalan baru yang punya minat yang sama ! minat apa? Minat FT laaaaaa . haiyooooooo :D

antaranyaaaa...*aishhh,nk kene list nama dorg ke?hahhahahhaha*
1)Firah An-nur : ni twin aku sebab nama kami sama ! ha..dia ni lagi minat FT tahap dewaaa aku cakappp dgn korg.sumpah tak tipu....huhuhu.n she so cute n hatinyaaa sgtlaaaaaaa 'beautiful' .twin,loveyuuuuu!
2)Farah farhana:haaa,yang ni pangkat KAKAK laaa .she so adorable ! comel weyhhh ...baik,sporting,gilagila n mmg awesome la !!!
3)Jiro:the only chinese in our RC's family...very kind-hearted,sporting n mana-mana aku g event,selalu gerakkk dgn dia laaa...
4)Che zainun:haaa,nama glamor k.zai ! hot mama okayyyyy .sumpah sporting . kiut !
5)Wan chik sharinna:atau dikenali k.wan ! Hak ni mmg otai habaq hanggg . sporting tak yah cakap laaa...yang ni same cam firah,minat FT tahap dewaaa tauuu .mana ade k.wan,ctu ade FT ! ehhh?heee
6)Shain:yang ni photographer sbb dye ade camera ala2 media tauuu .huhuhu..untunglaaa blh amik gambar FT dr jarak dekat dgn FT kan..huhu....
7)Noralizah: atau dikenali kak liza ! Tapi aku suka panggil dye kak scha ! Sbb muka dia cam scha al-yahyaa.tak tipuuuuu ....seyes ! HUhuhuhu....shes shooo shweeettt tauuuu :)
8)Rose:atau lbh comel dipanggiil kak rose. walaupon orgnyaaa tecikkkk,tapi jiwanyaaa besarrr towards FT tauuu .ehhhh?*blh ke gtu kak rose?teeeheeee......
9)ANNe:atau lebih official dipanggil kak anne ! kak anne pon same..peminat tegar FT ! huhuhu. orgnyaa sgt comel..klu tgk cam tak caye dah ade anak ..*k.anne,sy ingat kak anne tak kawennn lagi ! heee....kiut sgt !*
10)Jais Marcello:atau lbh famous dipnggil JM..haa..dye ni mcm klon FT tauuu . tapi tang rambut jerrrr :p
11)k.azura:femes dipanggil k.ajuuuu .*1st tyme jumpaaa,tapi veryy hot mama tauuuu....salute ar !

ok ! tauuu korang dah pening baca detail tu kan...haaa..skg sila laaa nikmati sweetmoment picha wit FT ! #haaaaa.....tgk!tgk!tgk ! sampai julingggg mataaa tu haaa....then ,sila laaa jelesss ehhh..hihi...

FYI,ni event the latest kami pergi .Dutch lady dayyy wit FT ! mood:blueee :)

start dari yang cover face dgn flag tu:kak ros,fyrah,sis farah,k.zai,me(yg hug dak tomeyyy anak k.anne),k.wan n k.scha !
couple yg pkai baju superman tu tak tauu nama.hikhik.
      


nilah family RC's !
*overrrr tauuuu aku nk stand beside FT jerrr hahhaha...

                                
k.anne yang bersama anaknyaa yang brilliant tuuu :)                                 
:)              
GO FT GO ! teeeheeee :p       
kau dihatiku ! ecehh :D


sweetkannn ?HAHHA ..

ok ! Itu aja yang nk dipamerkan .ngade-ngade kan.. hahhaha....btw,mesti korg tertnyatanya mana gambar aku dgn FT kan?hahhahahha....
'BIARLAHH RAHSIAA." kihkihkih :)

ok my darling sekalian,see yaa . take care !
salam sayangg :))



Saturday, 5 May 2012

MOMENTs.

assalamualaikumm .hye guys :)! *dgn gayeee terlebihh excitedd*

teeheeee ..5may2012..meanss smlm 4th may 2012 laaa kan??ehh.apa mendeee ak cuba sampaikann ni..ohhhmaiiii !!

ehemmm ! *silaaa turns your mood to mood yang seriuss hokayyyy uolsss*
28th june 2009.ingat lagi tarikh keramat ni??sure korang2 ingatkan..dimana masa tuuu korg didaftarkann ke UUM . mesti cam excited kan..yelaa.maybe ade antara kita yang mnjadikan UUM ni universiti pilihan.ade jugakk yang pilih uni ni as a 3rd or 4th choice kan. lagiii dasyattt ade yang takkk masukk senarai langsunggg universiti ni. haaa...namunn,apa ponn,nilahh TAKDIR kan. Takdir yang menemukan kita semua. ecehh ! hihi :)

3 tahunn kitaa bertapaa dalam hutan sintokk ni pasti beri kita macam-macam kenangan samada pahit,manis,kelat,masin..ehh,pendekk kata,macam-macam rase ade laaa..nilah KEHIDUPAN.kehidupan yang mematangkan kita semua..Being honestlyy,ak masa mula-mula orientasi,orang yang mula-mulaa aku nk dia jadi bestfriend ak adalah orang luar dari semenanjung*dengan mukaa demand mintakk penampooo*..haaa..alhamdulillahhh ..shes the one.sape?dia adalah NORLIDA DAUD.we share everything . jangan ingat kami bff,kami tak pernah gaduh,masam muka bagai.pernah.tapi perkara-perkara macam ni sebenarnya lagi buat sesuatu hubungan tuuu lagi rapat.to Nor,thnx darling ! ecehhh .*mesti nor senyumm baca ni sambil nangesss pastuu nampakkk gg swinggg dia..hahhahhaha*

next entryyy utk kengkawan economy batch 09/10 UUM *sila buat muka excitedd cam excitedd nk tgk Ombakk rinduuu tuuu .ehhh tetibeee plakk*
well,bukannn senang utk kita semua jadi rapat sebagaimana kita rapat semalam(04052012)..act,bukan semalam baruu permulaannyaa.its happen before gathering nyte ni berlaku..all of us,put ourself together,discussion,meeting and all kind of that yang sebenarnyaaa banyak membantu kita untuk jadi lebih bersatu hati dan alhamdulilahh nampak malam tadi kita berjaya UNITE ! *seyesss tacing habess mlm td.sob3.
sumone said to me masa salam-salam tuuu, "yana,maaf byk-byk...tak pernah tgur yana before this..dah nk akhir sem ni baru laaa kita mula tegur,rapat,huhahuha(gembira sama-sama maksudnyaaa)"..
bagi ak,ITS OKAYYY FRENDS. sbb bagi aku,masih ada KESEMPATAN walaupon agak TERLEWAT.tapi itu lebih MANIS utk dikenang...kan?

*ok,tauu korg dah nk muntah hijauu aku bebel panjang-panjang ni.so,ni laaa MEMORI TERCIPTA buat kita semua.love youuu sahabat-sahabat sekalian!


nilahh BFF sayeee :)






















dengan daus :) *199137*hikhik
wit jamilah :)

mereka berdua BFF-jemmm and palie in the house !

*dalam diam kami admire sesama sdri.yeayyy!happy to be a part of sweet frends cik mawar azimah
tanpa disedari,rase cam twin sbb FB kami sama capital MI-MARISSA IRDYANA n dia plak MAWAR ISANDRA*

lecturer kesayangan-DR.Siti Aznor. :)
shess shweet.wit Izzah*bukan izzah ombak rinduu tauu.tssskkk*
wit hot girl bach.eco 09/10-maisura :)
lecturer cantik dihatiku . DR.syamzaeffa :)
org-org kuat disebalik tabir bbq .guys,tenkiuuuu :)
mereka-mereka yang PALING BANYAK makan.bhahahhahhahaha*gelakk jahat*
afta makan-makan,ade game! 'KENALI SAHABAT ANDA'
*kan tak pasal-pasal saye jadi garang masa tu.KORANGLAA DEGIL sgt ! tssskk.kawan-kawan,maaf.maaf.maaf.teeheeee*

sesi menitiskan airmata,luahan hati.sob3
gaye sweett ilham dari paliee :p
mereka sentiasa dihatiku.syg korg.
SYAFA,ATIE,IKA,YAA,IMAH,PALIE,NAS,JO,DAUS,SHIKIN,AMY,IKIN,MAI,IPAH,JAMILAH,ASIAH,LINIE,NOR,WAWA,
JEM,TAIPING,FARID,ALIF,SHAHID,MAZIAH,FIZAH,MIZA,AIN,ENY,TEHAH,ASMAH,AIEN,ZIELA,MAS,EZZAH,
RUSDI,CHONGWEI,RAHMAT,ZAIM,NABIL,SEHA,APIZ,AZIMAH. errr,ni jer nama yang ingat.maaf pada yang tak sebut nama tuu..
lupaaa (apakebodonyaa ko ni yana takle ingt nama kawan-kawan.loserrr !!!)
maaf yerrrr.sy tetap sayang korg.takmooo ade tacing-tacinggg ehhh :))
"A friend is one who strengthens you with prayers, blesses you with love and encourages you with hope."

                                                                                                                      sincerely,
                                                                                                                  nurdiyanazafirabtzaidi,199181