Saturday, 5 May 2012

MOMENTs.

assalamualaikumm .hye guys :)! *dgn gayeee terlebihh excitedd*

teeheeee ..5may2012..meanss smlm 4th may 2012 laaa kan??ehh.apa mendeee ak cuba sampaikann ni..ohhhmaiiii !!

ehemmm ! *silaaa turns your mood to mood yang seriuss hokayyyy uolsss*
28th june 2009.ingat lagi tarikh keramat ni??sure korang2 ingatkan..dimana masa tuuu korg didaftarkann ke UUM . mesti cam excited kan..yelaa.maybe ade antara kita yang mnjadikan UUM ni universiti pilihan.ade jugakk yang pilih uni ni as a 3rd or 4th choice kan. lagiii dasyattt ade yang takkk masukk senarai langsunggg universiti ni. haaa...namunn,apa ponn,nilahh TAKDIR kan. Takdir yang menemukan kita semua. ecehh ! hihi :)

3 tahunn kitaa bertapaa dalam hutan sintokk ni pasti beri kita macam-macam kenangan samada pahit,manis,kelat,masin..ehh,pendekk kata,macam-macam rase ade laaa..nilah KEHIDUPAN.kehidupan yang mematangkan kita semua..Being honestlyy,ak masa mula-mula orientasi,orang yang mula-mulaa aku nk dia jadi bestfriend ak adalah orang luar dari semenanjung*dengan mukaa demand mintakk penampooo*..haaa..alhamdulillahhh ..shes the one.sape?dia adalah NORLIDA DAUD.we share everything . jangan ingat kami bff,kami tak pernah gaduh,masam muka bagai.pernah.tapi perkara-perkara macam ni sebenarnya lagi buat sesuatu hubungan tuuu lagi rapat.to Nor,thnx darling ! ecehhh .*mesti nor senyumm baca ni sambil nangesss pastuu nampakkk gg swinggg dia..hahhahhaha*

next entryyy utk kengkawan economy batch 09/10 UUM *sila buat muka excitedd cam excitedd nk tgk Ombakk rinduuu tuuu .ehhh tetibeee plakk*
well,bukannn senang utk kita semua jadi rapat sebagaimana kita rapat semalam(04052012)..act,bukan semalam baruu permulaannyaa.its happen before gathering nyte ni berlaku..all of us,put ourself together,discussion,meeting and all kind of that yang sebenarnyaaa banyak membantu kita untuk jadi lebih bersatu hati dan alhamdulilahh nampak malam tadi kita berjaya UNITE ! *seyesss tacing habess mlm td.sob3.
sumone said to me masa salam-salam tuuu, "yana,maaf byk-byk...tak pernah tgur yana before this..dah nk akhir sem ni baru laaa kita mula tegur,rapat,huhahuha(gembira sama-sama maksudnyaaa)"..
bagi ak,ITS OKAYYY FRENDS. sbb bagi aku,masih ada KESEMPATAN walaupon agak TERLEWAT.tapi itu lebih MANIS utk dikenang...kan?

*ok,tauu korg dah nk muntah hijauu aku bebel panjang-panjang ni.so,ni laaa MEMORI TERCIPTA buat kita semua.love youuu sahabat-sahabat sekalian!


nilahh BFF sayeee :)






















dengan daus :) *199137*hikhik
wit jamilah :)

mereka berdua BFF-jemmm and palie in the house !

*dalam diam kami admire sesama sdri.yeayyy!happy to be a part of sweet frends cik mawar azimah
tanpa disedari,rase cam twin sbb FB kami sama capital MI-MARISSA IRDYANA n dia plak MAWAR ISANDRA*

lecturer kesayangan-DR.Siti Aznor. :)
shess shweet.wit Izzah*bukan izzah ombak rinduu tauu.tssskkk*
wit hot girl bach.eco 09/10-maisura :)
lecturer cantik dihatiku . DR.syamzaeffa :)
org-org kuat disebalik tabir bbq .guys,tenkiuuuu :)
mereka-mereka yang PALING BANYAK makan.bhahahhahhahaha*gelakk jahat*
afta makan-makan,ade game! 'KENALI SAHABAT ANDA'
*kan tak pasal-pasal saye jadi garang masa tu.KORANGLAA DEGIL sgt ! tssskk.kawan-kawan,maaf.maaf.maaf.teeheeee*

sesi menitiskan airmata,luahan hati.sob3
gaye sweett ilham dari paliee :p
mereka sentiasa dihatiku.syg korg.
SYAFA,ATIE,IKA,YAA,IMAH,PALIE,NAS,JO,DAUS,SHIKIN,AMY,IKIN,MAI,IPAH,JAMILAH,ASIAH,LINIE,NOR,WAWA,
JEM,TAIPING,FARID,ALIF,SHAHID,MAZIAH,FIZAH,MIZA,AIN,ENY,TEHAH,ASMAH,AIEN,ZIELA,MAS,EZZAH,
RUSDI,CHONGWEI,RAHMAT,ZAIM,NABIL,SEHA,APIZ,AZIMAH. errr,ni jer nama yang ingat.maaf pada yang tak sebut nama tuu..
lupaaa (apakebodonyaa ko ni yana takle ingt nama kawan-kawan.loserrr !!!)
maaf yerrrr.sy tetap sayang korg.takmooo ade tacing-tacinggg ehhh :))
"A friend is one who strengthens you with prayers, blesses you with love and encourages you with hope."

                                                                                                                      sincerely,
                                                                                                                  nurdiyanazafirabtzaidi,199181

1 comment:

  1. akak tetap yang paling awesome dan cute gilaaaa :D nak pinjam pipi haha

    ReplyDelete