Thursday, 12 January 2012

colours in the middle of final examinations

assalamualaikummm ... :)

teeheeee ..lame kannn tak update blog ..sgt2 bz dan mmbzkan dri mnjadi ulat buku menelaah apa yang patut ditelaahhhkannn ...heee ...i do love the envi of final examinationn...

homaiiiiiigoddd ...macam2 sintommm la dtg bila musim examm ni .antaranya menjadi lebih pasif dan berada dalam dunia sndri ..(sayeeeppp la tuhhhh).. dah penat study , perut lapar ..dah lapar,apa lagi..... MAKAN tyme ... maka menujulahhh dri ni ke kafe ..yummm yummm ..alhamdulillahhh ...dah habis mkn,solat,cntinue blk buat revisionn..and all this thing will rotate till the end of the date yang uols exammm ... (arghhhh,stresss bila sebut sal bila nk abes exammm)

whyyy ? whyy?

hokayyyy,mentang-mentang la saya ni dah last year kat uum terchenta ni ,semester ni last paper saya adalah pada tarikh 19hb jan iaitu penutup segala semester ni ..ouhhsemmm kan uols ? ouhhsemmm gilooo barbiessss haaaaaaaaaa ...demmm demmm demmm ....

sat lagi (beberapa jam dari skg, saya ade exam). exam apa? intermediate macroeconomics.aha. cam gerekkkk jerr kannn . doakan saya k !! 


till then guyss , sorryyy merapuuu tak tentu pasall .stress nk exam sat lagi ..huwaaaa......

*pencetus semangat studyyy my superrr FAIZAL TAHIR :) .hewwhewww...(ehem,encikk pakwe,jgn jeles2 hokayyyy...kihkih)

my bestiessss , siti nurul ain :) .cantikkan beliauuu !