Saturday, 31 December 2011

princess passion :)

assalamualaikummm ...ohhhmyyyy .lame summgohh tak update this belogg .

bz.exam.exam.exam..so i need to study ,study ,studyy ...:p ..well,dlm sebok menyebok study,sempat jugakk curik-curik masa utk buat apa yang saya suka .
aha .apa benda yang saya suka sangat tuh ? aha . iluvtobeingMC... (dpt baca takkkk?) teeeheeeee:) . MC f.o.c jerrr ponnn . ikhlasss .hahhaha .. ok la .. enjoyy that picha :)
mybestpartner MC,hazwan :)

luvly GPMS!

:)

me !







till then people :)
salam sayangg ,cik princess ...


Sunday, 18 December 2011

:: Royal day :) ::

woottt ..woottt..sultan sultanahh di dalamm .
weeee :p

:)
(abaikannn mamat yg pegang bannerr tuhhh)

leteyhhh tunggu ayahanda dan bonda :)

nilahhh princess :)
(ok,silaaa muntahhhh .hahha)

assalamualaikummmmmmm ...


eheee :)

sorryyy ..too busyy handling all the things . alahai .student kann . gtuwww lerr .nk wat camne .


ouh.ok..arini nk storyyy bout royal familyy.(ok,sila rujuk picha picha diatas yerr)
.aha bukan apa . last week kan pertabalan YDPA yang ke-14 kan kan .ahah .siapakahhh nama agongg yg the latestt tuuu ??

yess .Sultan kedahhh , kebawah duli yang maha mulia al sultan almu'tasimu billahi muhibbuddin tuanku al-haj abdul halim mu'adzam shah ibni almarhum sultan badlishah (fuhhhhhhhhhhhh ...leteyhhhhhhhh nakk nyebuttt nama) ..heee ..ok2..sambung ...tuanku sultan dahhh pon ditabalkan sebagai YDPA yang ke-14 ..

so,nk storyyy kat uols yang edennn ponnn begituuu terujaaaa dgn sambutan pertabalannn ni .

ha. nk tauuuu sbb apa??sbb sanggupppp bangunn kul 3 pagi bersiap2 menuju ke istana semata-mata nk mengiringi pemergiannn ayahanda(ahhaha ,giler prasannn !) utk berangkat ke istana negara ...ohooo .sumpahhh terujaaa gilerrr barbiessss !!

what can i sayyyyy , its suchhh a memorable events yang jarang2 skali kita dapat ikut kannn ...so alhamdulillahhhh dapattt tgkkk depannn mataaaa babe!!  ayahanda dan bondaaa berpakaian kuninggg dirajaaa yangggg sumpahhhhh ouhhhsemmmmmm abisss !!  fuhhhhh ...

walauuponnn sat jerr (sila baca dengan loghat utara yerr) tgk royal familyy ni,
tapi PUASS HATI ! haiyoooo sampaii termimpi2 jadi anak raja ... hahahha ..

okayyy la  . till thennn .
take care :)

muchlove from princess dynaz . ahakz  :p

Monday, 12 December 2011

tak kenal maka tak cinta . JOM BERKENALAN !

Bismillahirrahmanirrahimmmm.....


okey , jum kita berkenalan dgn saye ye ..
hmmmm ..baru jer terjebak dengan belog membelog ni.. hahhaha .mcm dah ketinggalan zaman habessss . kann ? tapi ade saya kisah ? heee :)

act,sesajew lewww buat belog ni coz i do love writing on sumthing..hmmm..my luvly rumate,nabila la yang menggalakkan saya ni ..hahhah . NABILA oiii ,thnx yerr ...sygggg u lebeyhhh la .muahhh muahhh !!!

ok.stop merepek ! btw im a third year student economic kat UUM sintokkk (yeaaaaa!!!dah nk masuk semester akhir), kedahhhh ..tapi all my parent stayy kat ampangg tapi lahir kat negeri penyu bertelurr (terengganu lettewwww) ... heeeee ..

hmmmmmmm...pe lagi ea ...
hmmm....(brape byk hmmmmm daaaaaaaaaaa...)heee..ok la...korg knal-knal dgn tgk picha ni jer la k ..ader papewww kemusykilannn,blh tnya soklann k ..hahhha

                                                                     pesta konvo :)

                                                              with luvly sis,lya :)

                                                                    takde motip !

the best of ombakkk rinduuuuu :)

oke then ,
muchlove-cikdynaz :)
wslm