Monday, 12 December 2011

tak kenal maka tak cinta . JOM BERKENALAN !

Bismillahirrahmanirrahimmmm.....


okey , jum kita berkenalan dgn saye ye ..
hmmmm ..baru jer terjebak dengan belog membelog ni.. hahhaha .mcm dah ketinggalan zaman habessss . kann ? tapi ade saya kisah ? heee :)

act,sesajew lewww buat belog ni coz i do love writing on sumthing..hmmm..my luvly rumate,nabila la yang menggalakkan saya ni ..hahhah . NABILA oiii ,thnx yerr ...sygggg u lebeyhhh la .muahhh muahhh !!!

ok.stop merepek ! btw im a third year student economic kat UUM sintokkk (yeaaaaa!!!dah nk masuk semester akhir), kedahhhh ..tapi all my parent stayy kat ampangg tapi lahir kat negeri penyu bertelurr (terengganu lettewwww) ... heeeee ..

hmmmmmmm...pe lagi ea ...
hmmm....(brape byk hmmmmm daaaaaaaaaaa...)heee..ok la...korg knal-knal dgn tgk picha ni jer la k ..ader papewww kemusykilannn,blh tnya soklann k ..hahhha

                                                                     pesta konvo :)

                                                              with luvly sis,lya :)

                                                                    takde motip !

the best of ombakkk rinduuuuu :)

oke then ,
muchlove-cikdynaz :)
wslm



6 comments:

  1. assalamualaikum... saya pun nak berkenalan cik dynaz... nama saya shamsul... saya budak yang baik (mak saya yang cakap).. selamat berkenalan.. 'i follow'

    ReplyDelete
  2. selamat dtg ke dunia blog ye princess:-)

    ReplyDelete
  3. mr.saatvongranaden,hahhahah,seyes gedikkkk ...heeee ....

    ReplyDelete
  4. Mana lak saya gedik mya... Jujur pe saya tulis tu.... Tul mak saya slalu ckp 'good boy' bila saya tolong dia pegi kedai beli barang di kedai runcit..

    ReplyDelete
  5. hello mis dynaz....just to say hai 4 you...i think you a nice and preety girl...kalau ada masa join my blog ok...btw selamat berkenalan...

    ReplyDelete