Saturday, 22 December 2012

DR.FARAH FARHANAH & IR.NAIEM's WEDDING

Assalamualaikum kesayangan kesayanganku .. fuhh, lamanyaa tak mengupdate blog  ni . Dah bersawang-sawang dah haaaaaaa *fuhhh fuhhh tiup sawang*

okeh ! 10.11.12 maka termeterailahh majlis perkahwinan yang penuh dengan mawaddah,warahmah.. perkahwinan diantara Dr. Farah farhanah & Ir. Naiem . 

Oh, for my  readers, who is Dr.Farah Farhanah you ask? Well, for starters, she's Malaysia's number one diehardfans of Faizal Tahir! hikhiks (kipas mati FT same cam akuh). And secondly, she's ma buddy! Ngeee..
--------------Akad Nikah Ceremony-----------
 The design theme of her wedding held at her place spells modern vintagey-polka dots-stripes sweet touch by REKA TIMOR's :). Everything looked amazing and really stood out from what other weddings I've been to. wohoo ! *tak berkelip-kelip mata terpukau bila tgk !*

Ku, pada malam tu bertindak sebagai dayang dayang yang mengiringi dan mencantikkan majlis pada malam tersebut dan sepanjang majlis itu berlangsung .. *oke,boooooo perasan !* hahhaa
Honestly, kak farah (panggilan manja ku terhadap DR. Farah) sumguh laaa jelita . Sumpah tak tipu . Sebab sebelum ni kak farah ni jenis yang very simple orangnya .Memang kalau jumpe dye,dye bukan jenis yang suka nak tepek bedak,foundation sampai 14inci tebal . Takde. dan memang takk laaa . So,on her big day, dia memang meletopp kebabooommmm laaaa ! 
*pengsannlapanbelastigaratustujuhpuluhjutasaat.oke over:D*
TO sis FARAH: u beat me to it *jelly* hahahaks 
so,inilah kemeriahan majlis tersebut :)
sebelum bergelar isteri.*wink*



geng kipas mati FT *perangai kann.tp comel.kbai :p*
bridesmaid yg gojess.huuuu
alhamdulillah. SAH ! aminn .
*tgk kak farah sempat lagi tu main main*



great shoot by G.I Photoshoot!

Perangainya yang sumguh sweet *cubit pipi*
SO, Excited takk? wuhuuu . kalau aku yang ada di tempat kejadian pon rase nk pitam,bangun balik,pastu pitam balik,pastu bangun balik dek keterujaan tahap dejavuuu, apatah lagi uols kan yang hanya mampu imagine dan terus berhalusinasi menerusi gambar-gambar ni kan?hahhahhahah.. oke,oke ! then,after selesai akad nikah semua, barulah ade sesi.............*jeng jeng jenggg...*

--------------MERENJIS CEREMONY--------

kalau tadi pon dah terujaaaaa tahap dejavu, yang ni plakkk buat aku rase cam nangis guling-guling sebab CANTIKKKKK SANGAT SANGAT SANGAT *seratuslimapuluhjutakaliCANTIKKK*! Dress yang kak farah sarungkan malam tue teramat cantikk (see, CANTIKK lagi) . Macam nak sawan aku tgk ! memang MELTING babe ! *oke,control ayu.bhahahha*

see ! kan dah kata ! SUPER gojeshh! 
lovely princess with romantic prince .auchh !
sesi merenjis tanda direstui . APPROVE ! hihiks
cool kann? hihiks
*bila geng dayang-dayang gila kamera*
And to kak farah& abg naiem, yet again, congratulations on your wedding. Beautiful wedding. I pray so that Allah swt provides you both everlasting love and compassion for each other through thick and thin, and may you'll be blessed with lots and lots of soleh babies in the future. Thank you for the friendship, and sis farah,iloveyousomuch sis :'). Barakallah :)

till then kesayangan-kesayangan
LOVE,MI.